Algemene voorwaarden

Via deze site verkopen wij tweedehands artikelen. Over het algemeen geldt dus dat zij in gebruikte staat zijn en dat wij meestal maar een enkel exemplaar hebben. Wij geven zoveel mogelijk de kwaliteit aan in de omschrijving. De getoonde foto geeft ook de staat van het object weer.

Bestellen kan uitsluitend via deze site en tegen vooruitbetaling of tegen contante betaling bij afhalen. Het risico voor het verzenden ligt bij de koper. U ontvangt van ons een orderbevestiging met vermelding van de verzendkosten. In alle gevallen geldt: uitverkocht voorbehouden.

De tarieven voor verpakking en verzending worden automatisch berekend op basis van gewicht, formaat en eindbestemming.Verzending vindt plaats via PostNl of een van de andere pakketdiensten.

Afhalen in Den Haag behoort ook tot de mogelijkheden. Na ontvangst van uw betaling wordt er via de e-mail contact met u opgenomen.

Mocht u om een of andere reden niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u dit direct na ontvangst melden via e-mail (verkoop@snuffelhoek-loosduinen.nl). Na deze melding en onze bevestiging hierop dient u de goederen binnen twee weken (14 dagen) aan ons  te retourneren. De verzendkosten zijn in dit geval voor u, evenals het risico van verzending. Na ontvangst gaan wij over tot het terugstorten van uw betaling.
N.B. de retourregeling geldt niet voor beeld- en geluidsdragers als video/cd/dvd/software. Deze kunnen uitsluitend geretourneerd worden als er sprake is van een defect.

Voor eventuele klachten die niet onderling in wederzijds overleg kunnen worden opgelost verwijzen wij u naar het Europese onlineplatform voor geschilbeslechting.