Disclaimer

Deze website en de inhoud hiervan is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch is het niet uitgesloten dat bepaalde informatie verouderd, onvolledig of anderszins onjuist is. De teksten op en de inhoud van deze website zijn niet bedoeld en dienen niet te worden beschouwd als advies van welke aard dan ook. Snuffelhoek Loosduinen is niet aansprakelijk voor enige schade (van welke aard dan ook) die voortvloeit uit gebruik of raadplegen van deze website en/of uit de via deze website verkregen informatie, waaronder begrepen informatie verkregen via in deze website vermelde hyperlinks naar andere websites.

 
De inhoud van deze website en de hierin opgenomen gegevens, afbeeldingen, teksten en combinaties daarvan zijn beschermd door auteurs- en databankrechten. Tenzij uitdrukkelijk anders vermeld berusten deze rechten Snuffelhoek Loosduinen. Zonder  schriftelijke toestemming van Snuffelhoek Loosduinen is het niet toegestaan deze website of enig onderdeel hiervan voor eigen doeleinden te gebruiken, openbaar te maken of te verveelvoudigen. 

Over Snuffelhoek Loosduinen

Snuffelhoek Loosduinen Karperdaal 67 - 2553 PB Den Haag Kamer van Koophandel: 69703418 BTW- nummer : NL178459409B01 Bankrekening: NL68 KNAB 0256 6141 21

Neem contact met ons op

Telefoon
+31 6 53 200850
E-mail
verkoop@snuffelhoek-loosduinen.nl